Lessenreeksen Voorjaar 2020

Ook dit jaar organiseert All-Inline vzw Skeeler/Inline-Skate/Rolschaats lessen voor beginners en voor gevorderden.

*** Beginnerslessen
Bij de beginnerslessen ligt de nadruk op de vaardigheden die we nodig hebben om op een veilige manier in het verkeer te skaten: evenwicht, juiste skate pas, hindernissen nemen, afremmen, stoppen, snelheid maken, etc.

*** Gevorderde lessenBij de gevorderde lessen ligt de nadruk vooral op het in groep skaten, skate pas verbeteren, snelheid verhogen, stoppen op verschillende manieren, etc.

*** Opzet
Al de lessen zijn gemengd (jong/oud, heren/dames), bij groot aantal deelnemers worden er extra sessies voorzien. Al de lessen worden gegeven door begeleiders met VTS (Vlaamse Trainers School) diploma voor rolschaatsen/skaten/skeeleren.

*** Waar/Wanneer
Leopoldsburg, Sporthal van de St. Michielsschool in de Fernand Van Baelstraat (ingang op kruising met Marcel Torfsstraat) op de zondagen januari 2020 tot maart 2020 tussen 9.30u – 11.30u (1 uur beginners, 1 uur gevorderden).

Lommel, Sporthal Soeverein op dinsdagen van januari 2020 tot maart 2020 van 20.00u tot 21.00u.

In de maanden april tot juni zijn er op zondag voormiddag begeleide tochten voor de starters. We rijden dan aan een rustig tempo een tochtje en doen allerlei oefeningen op de “hindernissen” (kabel over de weg, trottoirs, verhogingen, enz.) die we op onze tocht tegenkomen.

FreeStyle skaten: Dessel Spinhallen, Pastorijstraat 51, op vrijdagen zoals op onze website vermeld van 20:15u – 21:30u.

*** Inschrijvingen
Je kan in december 2019 een keer een kijkje komen nemen (data op de website en breng zeker je skates mee) of via een mailtje naar
info@all-inline.be

*** Inschrijvingsgeld / lidgelden
60€ (inclusief lidgeld tot september 2020)
Korting bij meerdere inschrijvingen per gezin: 10% (2de inschrijving), 20% (3de inschrijving), 30% (4+ inschrijvingen) en dit over het volledige bedrag.
65+ krijgen 10% korting.

3 antwoorden naar “Lessenreeksen Voorjaar 2020”

 1. Beste
  Mijn dochter (10 jaar) en ik zijn geïnteresseerd om samen lessen te volgen in Lommel.
  Kunnen wij nog inschrijven?

  Wat is de exacte kostprijs voor ons en kan je ons skates aanbevelen?
  Alvast bedankt.

  • Hebben we al geantwoord?
   Je kan best gewoon een keer langskomen met skates (of zonder maar laat me dan jullie schoenmaat weten, dan breng ik een set voor jullie mee) en dan beslissen of jullie meedoen.
   Groet,

 2. Hoi Ronny, ik vind geen informatie terug over het kids 10 kamp voor dit jaar. Het bericht en de datum dat ik terug vind, is nog van vorig jaar. In zou graag de datum weten en wat het inhoud. Is het ook voor beginnende skaters zoals Maité?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*