Fun

Wekelijks zijn er Fun-activiteiten voor groot en klein; spelvormen op skates zoals tikkertje, inline hockey, inline basket, één tegen allen, etc… Hierbij ligt de nadruk vooral op het plezier maken maar techniek wordt niet vergeten.

Met Pinksteren, wordt de Ford-testbaan opengesteld voor alle niet-gemotoriseerde rijtuigen waaronder skates. Onze club heeft hier een stand en wordt hier steeds door een groot aantal leden vertegenwoordigd.

Jaarlijks in augustus nemen wij deel aan de Desselse skateparade : een unieke en begeleide avondsgroepstocht van inline-skaters, skeelers en rolschaatsers op een uitgestippeld parcours van ongeveer 21 km door de straten van Dessel, sfeervol verlicht door de buurtbewoners. Ongetwijfeld één van de gezelligste skateparades van Vlaanderen met veruit de meest enthousiaste toeschouwers.

All-Inline v.z.w. neemt ook in groep deel aan skate-activiteiten georganiseerd door andere clubs van de Vlaamse Rollerbond.

Zoals bij iedere club is een goed contact onderhouden met al de leden ook bij ons een punt dat niet mag ontbreken. Niets gezelliger dan dit te doen bij een aangename en feestelijke receptie in de winter en een lekkere barbecue in de zomer.